Sista föreläsningen för i år

Gästblogg- 2013-11-20

Idag har jag sprungit som en skottspole genom olika delar av Vara. Har hunnit med ganska mycket, med andra ord. Som punkt nummer två står dagens föreläsning. Som omväxlings skull tog jag bilder på förberedelserna innan vi drog igång. Ni har sett ett par bilder på när jag föreläser förut. Bilder under föreläsningen tog min gamla fotolärare, så de visar jag vid ett senare tillfälle, när jag får dom. Som vanligt sitter mina åhörare tysta som möss. Jag kommer nog aldrig vänja mig vid den känslan. En av deltagarna hade rest hela vägen från Skövde för att komma och lyssna på mig. UNDERBART!! 😉 Det var 6-7 deltagare, med andra ord, en liten grupp! 

Efteråt fick vi fika och kunde tillsammans sitta och småprata lite. 

De på Medborgarskolan vill att jag fortsätter komma även nästa år. Det måste vara ett betyg på att de tycker att det går bra?! Det är roligt för mig också. 

Resten av kvällen ska jag slappa.

Kram!