Saknade mina termobyxor idag!

Gästblogg- 2013-03-18

Börjar med en liten fråga… Är det mig eller vädret det är fel på, när det är så kallt? jag har varit iväg på akupunktur behandling nummer 3 idag (jag är för övrigt livrädd för nålar). Akupunkturen ska ge kroppen en viss hjälp att smärtstilla den. Problemet med huvudvärken kvarstår. Trist men sant. jag biter ihop och gör så gott jag kan ändå. 

Hur som helst. 

När jag gick dit och hem så blåste det en del kalla vindar. 

saknade mina termobyxor idag, som låg kvar hemma hos mamma. (känns inte bra att skriva det med 1-2 veckor kvar till påsk) Hur många går runt i såna nu? Inte någon av alla människor som jag har mött idag. 

När jag sen fick se att det då bara var 1 minus ute, tänkte jag, att det verkligen är kallt för att var så lite. Solen lös inte. 

I detta nu, är jag glad för att jag har både täcken och filtar att värma mig med. 

Nu ska det bli skönt att sova… Om jag får upp värmen snabbt vill säga. 🙂 

Kram!