Säg hej till våra processledare för 2015!

Local Hero Blogg- 2015-03-19

Förr-förra helgen hade vi vår efterlängtade utbildning för den nya processledargruppen! I årets processledargrupp finns tre ”gamla” förmågor som varit med några år och fyra nya för oss på Local Hero (men inte nya för processledande). Alla dessa sju stjärnor fick jag och två till av oss på Drugsmart äran att utbilda i metoden Local Hero. Det blev en spännande helg med mycket intressanta snack om vad som är viktigt för en i tonåren och vad som är svårt, hur vi kan hjälpa ungdomar att nå sina drömmar och hur man är en bra vuxen förebild. Alla våra processledare kommer från olika håll, både i Sverige och med vad de sysslat med tidigare.

Bland våra processledare finns bl.a. en danspedagog, en som driver en rap-kör för tjejer, en operasångare, en som jobbat med mänskliga rättigheter och konflikthantering både i Sverige och utomlands, flera kolloledare osv. De har alltså en massa spännande erfarenheter att dela med sig av när de kommer ut till er och håller i Local Hero workshops, allt för att inspirera och peppa till fantastiska Local Hero projekt.

För att vi ska få skicka ut dessa grymma processledare att hålla i workshops behöver vi er! Vill du och dina kompisar vara med och göra ett Local Hero projekt? Läs mer här på Drugsmart om vad det innebär och hör sedan av er till mig.

Vi längtar!