Ridsporten har hjälpt mig mycket

Gästblogg- 2011-07-17

Jag på hästen Charles-Ingvar på en av deltävlingarna under DM på ARS -09, vi placerade oss inte i sista klassen. Vi kom inte hem tomhänta iaf. 😉 har man ingen egen häst så får man låna en av klubbens hästar som ordnar tävlingen.

Jag har alltid älskat hästar. jag började rida som 7-åring på en av grannens hästar. Många tycker att hästar inte är så intressanta och de bits fram och sparkas bak, MEN jag brukar då fylla i, att de är sittbara på mitten.

När jag var 9 år, började jag ta mina första ridlektioner. Jag har bytt till 3 olika klubbar, av olika anledningar.

Jag kunde träna upp min balans och koordination utan att se det som träning. (jag är inget träningsfreak)

En dröm jag haft under 5-6 år var att bli ungdomsledare. 2008 slog drömmen in.

Detta innebar att jag fick visa andra vad jag kunde och fick chans att lära ut det.

Jag började att jobba på VoRF våren -08. De sökte personal/medhjälpare vid HK-lektionerna.

På hösten var jag med i mitt livs första tävling på klubben. Jag tyckte innan det, att jag inte skulle tävla, det var inget för mig.

innan jag fick problem med huvudvärken, så hade jag börjat tävla i DM. En äldre man, som var med på en av tävlingarna som jag då vann, tyckte att jag skulle försöka kvala in till SM.

Tyvärr kom jag inte så långt. Jag hoppas att jag en dag får tävla igen. Det är nervöst, men superroligt att få visa vad man kan. =)

Jag har mycket att tacka min barnneurolog för. Hade han inte talat om att det är bra för mig att rida, så hade jag kanske inte gjort det idag. =)