Rädd enda in i ryggmärgen

Gästblogg- 2015-07-07

Nu har det hänt så mycket att jag har hamnat helt ur balans! Jag har blivit antagen till en skola där jag ska få plugga det jag har längtat efter, MUSIKAL! Med detta tillkommer också en flytt så idag har jag varit nere i Småland och tittat på en lägenhet som jag förhoppningsvis kommer flytta in i efter att jag och min pojkvän har varit nere i Italien! Helt galet! Vi åker till Italien i 10 dagar för att mysa och ta det lugnt tillsammans med hans föräldrar i deras hus där nere i en liten by. Dagen efter vi kommer hem flyttar jag till Småland och dagen efter det börjar min första dag på min nya skola.

För 4 år sedan skulle jag inte ens kunna föreställa mig att jag skulle ha det livet jag har idag. Jag såg aldrig denna kärleken som jag känner för min pojkvän, jag såg inte denna flytt som innebär att vara helt ensam långt från familj och vänner. Jag kunde knappt se mig själv komma in på en skola. Jag ville alltid komma in på en skola och jag trodde att det kanske skulle gå men nu när jag vet att det kommer hända känns det helt otroligt och nästan svårt att greppa.

Jag vet att det här kommer vara otroligt och jag vet att jag kommer klara det. Jag har satsat på min dröm! Det är inte lätt men man måste göra det, man måste våga lita på sig själv och jag vill att ni gör det med! Jag vill att ni ska tro på er själva och kasta er ut i er dröm!