Pyssel, teknik och styrka!

Gästblogg- 2011-03-12

20110311_17.JPG

Här har jag ett bildbevis på det jag har berättat om i ett tidigare inlägg! Jag lär mig krypa, vid 2 års ålder med hjälp av denna batteridrivna leksaks motorcykel.

Hej!

Nu har det gått några dagar sen jag senast bloggade. Jag satt igår och gjorde om hela mitt föreläsningsmaterial. Jag hittade en massa användbara kort när jag kollade i ett undanstoppat fotoalbum som min fostermamma har. Sen kom jag på att jag kan änvända kopiera + klistra in för att få in bilder på de mallar som enbart är gjorda för text. WOHO! 1-0 till lilla mig. Känner mig allt lite duktig!  Presentationen blev jag riktigt nöjd med. Hoppas att de jag kommer föreläsa för, tycker likadant!  Jag är inte tekniskt lagd, i normala fall. VILL MAN SÅ KAN MAN!

I dag när jag skulle öppna en 1,5-liters Coca Cola, så kunde jag inte skruva upp korken. Igår var det inga problem! Tur att jag har starka syskon runtomkring mig. Ibland kan det kännas som ett misslyckande när jag inte klarar av saker, som jag vet att jag har klarat förut.

Näe, nu får jag nog lägga mig och vila mitt trötta huvud en stund.

Kram på er!

Cissi