Pyssel på hemmaplan

Gästblogg- 2013-02-22

Igår kom jag hem till lägenheten (bor för tillfället hos mina föräldrar) för att jag skulle göra en hel del här. Passade på att träffa en tjejkompis som jag bjöd på middag (wookade grönsaker, med kyckling) och pasta. 

Jag är ingen kock,men gör så gott jag kan i alla fall, Har gjort lite andra vardagssysslor också. Det är inte så lätt att få allt gjort, som man vill göra, för att tröttheten tar överhanden. Jag hoppas att jag snart kan få hjälp med att handikapps anpassa mitt kök, så att ja kan använda alla mina hyllor, Att diska är väl inte det stora problemet, utan hur ja står när jag gör det. JOBBIGT! blir lätt trött i ryggen. Hemma hos mamma har vi diskmaskin. Jag hoppas själv på att kunna införskaffa en liten bänk diskmaskin. Det skulle underlätta i min vardag, samtidigt som de då gör att det inte stjäl så mycket av min ork. många tycker att det tar tid att diska. det gör det väl, men jag har inte så mycket disk, eftersom jag är ensam, oftast. När jag har kompisar, hemma eller gäster, så blir det automatiskt mer disk. 

Jag vet att jag måste lära mig att prioritera de viktigaste sakerna i vardagen, annars så går min ork i botten. Det har blivit en tvärvändning, sen jag blev sjuk. Innan det kunde, jag göra massor under dagen utan att jag blev trött psykiskt. Nu räcker det med att sätta mig upp i sängen på morgonen, så känner jag av tröttheten. 

Nåja! Nu tror jag att det är färdigpysslat för idag. 

Ha en riktigt mysig helg, allihop! <3