Pyssel och kreativitet

Gästblogg- 2013-11-12

När det kommer till just den där biten, så känns det som att mitt tålamod är ganska lågt. Jag sitter helst inte och pysslar med att pärla pärlplattor, ägnar mig inte åt att virka eller sticka något. Jag har provat det där men har inte tålamodet eller viljan att lära mig, hur mycket jag än vill lära mig. Kan det ha med mina motoriska svårigheter att göra? Kanske det. När jag ska trä in tråden i synålsögat, så skakar mina händer, och jag blir irriterad för att det aldrig fungerar. Jag blir irriterad när jag måste kämpa med många saker, som folk gör hur lätt som helst. Att trä in tråden i pärlor, med små hål, vill jag inte heller göra. Jag vet inte hur många hundra gånger, som jag har stuckit mig på nålar, när jag ska brodera en tavla. 

Jag har sen ett par veckor tillbaka haft praktik en dag/vecka på kulturskolans dramaverksamhet. Förra veckan fick jag använda min fantasi, för att skapa ett nytt material till en dramauppsättning. Som tur var handlar det inte om att trä in tråd igenom pärlor med små hål. Jag har fått använda lim, pärlor och färg, för att kunna skapa mitt verk. SKÖNT!! 

Nu ska jag sova!

God natt!