Problem lösningar i vardagen.

Gästblogg- 2013-03-15

Jag har hört att man kan beställa hem Linas matkasse, för att slippa gå och handla, och för någon som jag, slippa bära de tunga matkassarna med muskelsvaga armar, jag bor inte så långt ifrån varken willys eller Netto, men även om kassen inte väger så mycket så blir jag lätt trött i armarna. 

Ett annat alternativ är att jag ber om hjälp att bära hem det jag ska ha hem. Det passar bättre för min ekonomi dessutom. En annan sida av mig vill klara sig själv utan att behöva be någon om hjälp. Jag bär bara hem det mest nödvändigaste. jag vill kunna ha mycket hemma för att slippa springa till affären flera dagar i veckan. 

Jag får dåligt samvete och känner mig lat, UTAN att ta hänsyn till mina faktiska begränsningar. 

Det känns inte bra för självförtroendet. 

Vad hade ni gjort i min situation? Kom gärna med förslag. 

Kram!