Planer inför hösten 2013

Gästblogg- 2013-05-11

Sen ett par dagar tillbaka har jag planerat en sak inför hösten, som jag inte vill avslöja helt och hållet nu, men det har med boken att göra… så mycket kan jag berätta. Jag berättar mer när det hela är helt spikat. 

När jag sitter och tittar på bilden på boken så kan jag än idag inte fatta att det som länge har varit en dröm för mig, nu är en del av den värld jag lever i. Det är riktigt roligt att försäljningen av den går bra och att den är efterfrågad. 

Fick veta på påskafton i år att det är kö, på lån av den på bibblan här.

Allt jobb som ligger bakom den är helt klart värt det, med tanke på hur bra det går för den. När jag växte upp var det inte många som trodde på mig, men boken är ett bevis på hur långt jag har tagit mig i livet. 

Idag pysslar jag med vardags sysslor här hemma. 

Kram!