Oro om nätterna och mardrömmar

Gästblogg- 2011-08-30

Det har pågått ett par veckor nu, som jag kommer ihåg. Jag bäddar iordning mtt täcke och min filt, som jag vill att det ska ligga. Filten under täcket, för att det blir mer värme på så vis. När jag vaknar på morgonen, så kan filten ligga vid mitt huvud eller på golvet. Jag tänker inte på något speciellt när jag ska sova, men någonstans inom mig finns den där ständigt gnagande oron, för hur jag ska klara av mina 2 operationer. Jag vrider och vänder på mig varje natt.

Natten till i dag, vaknade jag och var livrädd. Jag tycktes mig se att någonting rörde sig. Jag satt som förstelnad under en eller två minuter, innan jag insåg att det inte var något. Därefter somnade jag om.

Allt som händer känns bara så konstigt på något sätt. Inte roligt alls.

Hur mycket orkar man att ta egentligen?