Operationen har gått bra!

Gästblogg- 2011-10-07

Jag har varit nervös för den här operationen under ett antal veckors tid. Det blev trots allt en hel del väntetid. Om allt hade gått bra efter operationen, så hade jag varit hemma redan igår, men tyvärr mådde jag inte helt okej då, vilket medförde att jag fick stanna kvar tills idag. Nu sitter jag hemma hos mina fosterföräldrar igen. Jag har tyvärr inte orkat ta några bilder.

Det där med nålen löste sig på ett mycket bra sätt. De satte EMLA-krämen 2 timmar före de satte nålen (frågan som jag och några andra har funderat på varför man säger att det är en nål, och inte ett plaströr? Nålen används bara för att få en infart)

Just nu har jag liiite ont, men har precis tagit smärtstillande för det.

Jag måste bara berätta det här: När jag var på väg upp till avdelningen i onsdags var det en ur personalen som trodde att jag skulle till barnavdelningen… men jag fick förklara för henne, att det är vuxen avdelningen som, jag ska till. jag kommer få stöta på det där mååånga gånger framöver.

Nu måste jag nog vila mitt onda huvud. 😉

Kram Kram!