Oj, vilken dag!

Gästblogg- 2015-07-09

Idag har jag varit runt på olika ställen och gjort ärenden…. Provade även min nya GPS för att hitta vägen till ett ställe. Jag fick problem vid första förklaringen att hänga med i vad som förklarades för GPS:en brukar normalt bara ge en kort instruktion, som jag lättare förstår och hinner berätta för den som kör bilen. Den här gav en låååång instruktion med flera moment samtidigt så min hjärna slog bakut med en gång. Det slutade med att jag stängde av ljudet och förklarade istället på ett lättare sätt för föraren. Då förstod vi båda vart vi skulle.

Navigering GPS 001

 

Efter att vi hittat platsen vi skulle till så bestämde vi oss för att åka och äta. Jag som är liten i maten beställde en Barn- Hamburgare med strips.

Hamburgare 2015

Resten av dagen hoppas jag blir lugn. 😉
Kraaaam <3