Nyttig och onyttig mat.

Gästblogg- 2011-08-06

Jag hör ofta folk som säger saker som att: Det vill jag inte att du äter, det är inte bra för dig!

”Nähä?! Om man ser på mat överlag, så hör jag oftare att det mesta av maten jag äter är så otroligt onyttig, men varför ingår då en stor mängd av allt i vår kostcirkel? JAG som är tunn som en stcka får höra att jag äter onyttigt. Det märks inte på mig, mer än att jag blir trött efter ett tag. Folk som redan har problem med fetma kan sätta i sig godis och andra onyttiga saker, men de säger till mig att jag bör tänka på vad jag äter. varför?

Jag har inte problem med att gå ner i vikt, utan UPP! Det kvittar vad jag än stoppar i mig. Det händer inget med min vikt ändå.  Hmmm.. Jag vet att det det beror på min alkohol skada, men jag vill inte förlora en massa kalorier. Det känns nästan hemskt att tittat på stegräknaren och antal förbrända kalorier varje dag. Igår förbrände jag 107 kalorier på hela dagen. Det är väl lite för mycket för mig eller?

Jag tänker inte ge mig in i att kolla upp hur många kalorier som finns i det jag stoppar i mig varje dag. Jag vill inte. Jag tänker inte.