Nya oväntade händelser.

Gästblogg- 2011-11-30

Jag fick med mig mer hem, än vad jag hade med mig till sjukhuset. Några nya erfarenheter rikare. För det första fick jag låna en värmedyna för att värma mina kalla händer med. TOPPEN!! 😉 ska införskaffa en sån nästa gång som jag åker till claes olsson. 😉

När dom skulle sticka mig, kom dom inte in i kärlen ordentligt på 2 försök… vi körde därför 3:e gången gillt. Sköterskan provade därför i armvecket och lyckades… WOHO!!

Under operationen hade jag ett hjärta som slog snabbt. Jag vet inte om det har med mitt blåsljud att göra eller ej. Detta ska kollas upp hos en kardiolog i GBG. Blev lite orolig ett tag… men hoppas att det inte är farligt. Tycker det är skönt att de är så raka med informationen gällande mig som patient.

I natt hade jag svårt att sova. Tror att jag har mycket som kretsar omkring i huvudet för tillfället. Ska bli skönt att sova i sin egen säng i natt. 😉

Fick ligga med dränage i natt för att rensa ur all sårvätska… nu ska vi se om det fortsätter att vätska sig eller ej. Hoppas att såret läker som det ska!!

Kram på er!!