Nya förberedelser igång

Gästblogg- 2013-02-16

Två dagar kvar tills dess att jag ska tillbaka till Ädelfors folkhögskola (där tekniken strulade sist) 

Sitter och repeterar vad jag ska säga och försöker repetera ordningen på bilderna. Jag vet att när jag ser bilden, så kommer det mesta av sig själv. Det är trots allt en trygghet att veta att man är väl förberedd den här gången. Jag har också ändrat program, så jag tror att det ska gå bättre den här gången än vad det gjorde sist. Då hade jag inte lika mycket att ta upp som nu. 

Det kändes skönt att åka där ifrån sist, med vetskapen, om att de vill att jag kommer tillbaka. 

När jag var på Vuxenvistelsen på Ågrenska med FAS, så kom det på tal att det är lättare att prata kring en bild, än att ha en massa text att komma ihåg. Jag kan bara hålla med i det.. Jag har lättare för att komma ihåg bilder, än ord. 

Jag kommer att sälja och signera min bok ”Jag blev frisk av kärlek” efteråt. 

Håll tummarna för att inget går snett, på måndag! 

Önskar er alla en mysig lördag! 

Kram!