Ny period av orolig sömn

Gästblogg- 2012-05-02

Är inne i en ny period med orolig sömn om nätterna. Jag rullar runt oroligt. Vi med FAS har problem med sömnen till och från.
Den stora operationen som jag ska genomgå närmar sig med stormsteg. Jag vet hur jobbigt det var att göra den sist. Rädslan över att inte kunna se något under ett par dagar finns inom mig.
Någonstans inom mig finns vetskapen ändå att jag kommer att klara av det. Jag ska bara finna den psykiska orken till det.

Vissa nätter har jag lättare att somna än andra. Det ska bli skönt att få den här operationen överstökad. Även om jag inte tänker på den, så finns det en inre oro för den. Läkaren säger att det är ett friskhetstecken att vara nervös för en sån här sak.
Jag känner mig också lugn över att veta att det finns duktig personal runt mig dygnet runt. Om jag hade tänkt på operationen hela tiden, hade jag varit sönder stressad vid det här laget.

När allt är klart med operationen kan jag blicka framåt, mot en underbar kommande höst, med massor med roliga saker.

Ger er en bild på våran Tjabo. Han vet hur man gör för att muntra upp en orolig själ. 😉 Bara av att se honom springa runt så här, får mig att le. 😉 Det ser lite roligt ut när han springer, för att han krullar ihop sig i sprången. 😛

Kram på er!