Ny frisyr och kändis...

Gästblogg- 2011-04-12

I dag var jag och klippte mig. Det är lite mer än ett halvår sen sist. De på klipperian har nog läst om mig i tidningarna några gånger. Jag sa att man måste ju hålla sig snygg hela tiden, eftersom jag inte vet när det blir nya intervjuer, med fler tidningar. Lika bra att vara väl förberedd.

Frisörskans svar blev: Ja, du är ju kändis!

Det är lite svårt att vara privat i vissa sammanhang. Jag trodde för några år sen att det här ”kändisskapet” bara skulle hålla i sig när jag var 4 år… tänk så fel man kan ha. Jag har inte ont av det heller, eftersom jag har ett viktigt budskap att förmedla… Det underlättar ju om man får göra olika intervjuer och ha föreläsningar.  Jag har nog min biologiska mamma att tacka, för det. Hon i sin tur brukar skoja om att jag, nån gång kommer till Hollywood. Jag tror inte att det kommer hända!

Jag ser verkligen fram emot hösten, då jag ska klämma in 2 föreläsningar, som det ser ut just nu. Åh vad jag längtar. 😉

vad tycker ni om min nya frisyr?

Kram på er!