Nu kom den igen!

Gästblogg- 2011-08-23

Jag berättade ju för er att jag för ett par veckor sen, drabbats av min andra ångest attack. I dag fick jag ytterligare en attack. Nu kunde jag lättare läsa av när den började och känna igen det lättare, än sist. Nu hann den inte blomma ut så kraftigt som sist. Det är jätteläskigt, när den pågår.. (känslan finns kvar än) Hela mitt inre ropar på hjälp, men jag försöker ta det lugnt och andas långsamma djupa andetag, för att trycka bort ångest känslan.

Jag har aldrig känt någon riktig oro i samband med attackerna och jag VET att jag har 2 jobbiga operationer under hösten, som jag ska göra, men jag känner samtidigt att jag inte behöver oroa mig för det NU!! Nu är jag hemma och på ett atälle, där jag ska kunna känna trygghet och lugn. Jag vet att attackerna kan komma när som helst, utan någon bakomliggande orsak.

Just nu känner jag en otroligt stor tacksamhet gentemot min familj och alla mina underbara vänner, som man kan prata med, när man behöver det.

Jag får ta något lugnande i samband med attackerna för att dämpa dom.

Nu måste jag nog lägga mig ner igen, för att fortsätta bearbeta attacken, som fortfarande tycks pågå, fast i en mildrare grad.

Kram på er!