Nu kan jag handla mat utan att få ont!

Gästblogg- 2014-03-24

db32b67dc08c62a5_691_389_JPG_thumb_CENTER_whiteWOW! Just nu pågår ett lyckorus genom hela min kropp. Idag har jag invigt min nya shoppingvagn som jag köpte för en vecka sen. Jag har handlat lika många varor som jag normalt gör när jag ”storhandlar”, Normalt sett brukar jag få riktigt ont i axlarna och händerna som skakar av trötthet. Att vara muskelsvag är inte så lätt. Har äntligen hittat en lösning på mitt problem. När jag har pratat med vänner och bekanta om att införskaffa en shoppingvagn förut, har de, tyckt att det inte har varit bra för mig. Jag borde ha skaffat en sådan vagn mycket tidigare. Vagnen ersätter, kundvagnen och korgar. Dessutom slipper jag lägga två kronor på att kunna köpa en eller två påsar att bära hem maten i. 😉

Jag hade kunnat köpa med mig lite till hem. 😉

Hur gör ni när ni handlar?

Kram på er!