Nu är jag nyklippt!

Gästblogg- 2011-09-21

Tänk så underbart det är att gå och klippa sig… och få känna den där känslan av att vara nyklippt. 😉 My last haircut before the operation.

Jag ÄLSKAR när någon pysslar med mitt hår… =)

Jag hoppas att jag får kallelsen till nästa veckas operation i morgon. Får se om jag får ligga på en avdelning under någon natt, innan jag skickas hem… eller att jag bara är där över dagen, på dagkirurgen.

Oavsett hur det blir så kommer ni få uppdateringar om hur det går, varje vecka. Kanske inte varje dag, om det inte händer något speciellt, förstås.

Jag hittade förresten jeansen som jag hade på mig, på Klädkällaren i Göteborg för 2 veckor sen. Älskar dom. Det är skönt att jag kan slappna av emellanåt och släppa allt det som har med operationerna att göra.

Sov gott allihop!

Kram Cissi