Naturläkemedel för sömn

Gästblogg- 2021-05-30

INGET SAMARBETE! 

Jag har haft sömnrubbningar sedan flera månader tillbaka. Har haft svårt att somna och har vaknat vid minst ett tillfälle varje natt. Har också vaknat upp tidigt och haft svårt att somna om. Det är en del som tillhör alkoholskadan.

Har provat att ta tre stycken tabletter av Pascoflair (Gjord av Passionsblomma) Hade ändå svårt att somna. Fram tills nu. Insåg i tisdags vad orsaken var. Jag hade valt ett läkemedel för insomningsbesvär, när jag i själva verket hade sömnrubbningar. Det slutade ofta med att jag fick ta en Imovane ändå för att somna. Min medicinläkare vill helst att jag inte tar Imovane dagligen, då den är beroendeframkallande. Det behöver jag inte göra nu. Så skönt. Det är en fantastisk känsla att hitta rätt.  OCH få min nattsömn tillbaka.
Jag äter nu i stället Valerina Forte
Tycker att det fungerar så bra!
Natten till igår sov jag 9 (!!!) timmar. En underbar känsla.  Tidigare sov jag max 7 timmar varje natt. Jag vet att jag mår bäst av att sova 9 timmar. Det sker inte varje natt, nu heller, men jag har inte alls samma problem med insomning eller uppvaknanden.

Önskar er en trevlig kommande vecka.

Pascoflair sömn