Nästan i mål

Local Hero Blogg- 2015-03-30

Ja nu är det verkligen inte långt kvar tills deadlinen för vår films resultat; filmvisning på UNO. Det ska bli riktigt roligt att få visa upp vårt arbete när vi nu har jobbat så länge på det. Det jobbas för fullt med redigering ända in i det sista och själv tog jag på mig uppgiften att fixa en affisch (vilket visade sig vara svårare än jag trott!) I en tidigare kurs vi läst i skolan så har vi fått lära oss hur man använder Photoshop och liknande program, men med mitt minne så var det tyvärr inte till någon större hjälp. Bortsett från att mina Photoshopkunskaper inte är vad de en gång var så hade jag också svårt att föreställa mig hur jag ville ha det, hur slutresultatet skulle se ut. Tror inte riktigt någon i gruppen hade någon speciell affischvision, så jag fick göra det bästa av det jag hade tillgång till.

 

Nu när filmen redigeras är det så kul för oss som inte stått bakom kameran att få se hur det ser ut. Jag personligen gillade verkligen att se resultatet av den scen som ska utspelas i juletider. Scenen innehåller allt från pepparkaksbak och julklappsöppning till dans, så det var väldigt roligt att se!

Så nu är det som sagt inte mycket kvar! Jag är verkligen så stolt över hela gruppen över allt arbete som alla lagt ned och jag hoppas verkligen att alla är lika nöjda som jag är!

//Kafferep