Mycket kläder på höst/vinter

Gästblogg- 2011-03-24

Jag vet inte varför jag valde den här bilden till detta inlägg, förutom för att visa hur jag var tvungen att börja klä mig för att inte bli kall eller frysa på hösten. Jag fick klä mig så här tidigt oavsett om jag skulle till stallet och rida lektion eller bara gå ut en sväng. Jag hade en overall på mig vid ett tillfälle som var aningen stor, men på något sätt lyckades jag ändå spräcka sömmen när jag skulle upp på hästryggen inför en lektion. Min fundering är: HUR KUNDE DET HÄNDA?

att vara så lättfrusen är inte roligt! Jag får använda mig av ”lager på lager -metoden”

Vintern 2010 var ju ganska kall. Jag fick ha på mig dubbla mössor för att inte frysa under tiden som jag jobbade i stallet. BURR!

Jag fryser lätt när vinden blåser en sommardag med. Då går jag med tunna långärmade tröjor, för att komma undan vinden.

Kram Kram