Mycket har hänt de sista åren.

Gästblogg- 2011-04-20

När jag fick mailet från Frilandsjournalisten med rubriken ”Hej!” så tänkte jag att det bara var skräppost, som någon skickat. (får ganska ofta det) Jag klickade på rubriken och mailet öppnades. Där stod det att hon ville göra en intervju med mig. Jag kunde välja att vara anonyom om jag ville. Jag gick naturligtvis med på det. Vi träffades några dagar senare på Ridskolan, där vi bestämt träff. Jag hade inte pratat så mycket om FAS då.

Intervjun gick jättebra. Efteråt tog det bara någon vecka (om jag inte minns fel) innan tidningen var i tryck. Jag fick ganska många inlägg från de som läst artikeln. Jag blev jätterörd av allt fint jag fick läsa som skrivits i min hemsidas gästbok till mig. Jag trodde att det skulle dröja flera år innan fler tidningar ville skriva om mig. Det dröjde 1 år innan jag fick ett samtal från en frilandsjournalist igen, som skrev för Hemmets Journal – veckotidningen. Jag var aningen chockad. Det var inget jag hade räknat med.

Det dröjde någon vecka innan intervjun gjordes. Det var riktigt roligt. 2 månader efter det var tidningen ute i butik.

I Juni 2010 tog Drugsmart kontakt med mig och berättade i ett mail, vad de gör lite kort och frågade då om jag kunde tänka mig att chatta med medlemmarna någon kväll. För mig var det solklart att jag skulle ställa upp.

Jag trodde att kontakten bara var tillfällig… men jag är otroligt glad för att den tanken var fel. Det är snart 1 år sen jag fick kontakt med Drugsmart. I December -10 lanserades bloggen här på Drugsmart. Jag var en av de som blev tillfrågad. Jag kände att det även då var självklart att jag skulle tacka ja.

Jag har fått göra massor med saker som jag inte fått möjlighet till förut. Det känns så bra! =)

GLAD PÅSK!

Önskar jag alla läsare!