More memories from my childhood!

Gästblogg- 2011-03-18

Här hade jag lite bråttom ner i badbaljan. Jag hann inte med att slänga av mig kläderna. Det fanns ju varmvatten!!! Det är ju UNDERBART! Är det en temp i vattnet under 25 grader, så badar inte jag. Vi har åkt mååånga gånger till Danmark och badat för att de får ha 2 grader varmare i vattnet än vad vi får ha här i Sverige. Vattnet på badhusen här i Sverige är ju så fruktansvärt kallt.

Cecilia_Drugsmart_Bilder_16.png

Jag och min älskade fosterpappa sover middag… eller tjae, han gör i af! Jag vet inte varför jag inte passade på att hitta på något bus…. JAG HADE JU VÄRLDENS CHANS!! Så här låg vi ofta när jag var sjuk eller när min fostermamma kom hem från jobbet, t.ex. Det var förresten till denne man, som jag kröp fram, när vi var på barnhemmet. Det var en positiv sak som hände där och då iaf. Vad säger man? Det blev kärlek vid första ögonkastet.

Cecilia_Drugsmart_Bilder_13.png

Denna bild säger nog allt! JAG LÄR MIG GÅ! 1-0 till mig! De läkare som trodde att jag skulle förbli ett kolli, har här bevisligen fel :D.

Här står jag och speglar mina ben för att se HUR de rör sig och ATT de rör sig. Efter ett par dagar eller veckor, så satte pappa upp en spegel på väggen mellan vårat kylskåp och trä-soffan.

Kram Kram!