Mitt närminne skrämmer mig!

Gästblogg- 2014-04-11

Ibland känns det verkiigen hemskt att ha alkoholskadan… känner mig glömsk ofta. Som i kväll, när jag gör iordning en smärtstillande tablett åt mig som löser sig i vatten… ställer den åt sidan, för att pyssla med något. Går sen in i duschen och har totalt glömt vad det var jag gjorde innan duschen. Kommer ut och laddar med en ny omgång, med samma mugg. Ser då hur det skvätter vatten… DÅ! PANG! slår det mig.

Likadant var det en annan gång fast då med juice istället för vatten.

Känner mig aningen tankspridd. Undrar vad som händer om jag gör om samma sak igen, men sätter en Post-IT – lapp på med orden: ”Don´t forget”?

Vad tror ni? Hade det funkat?

Ibland har jag lika dåligt minne som en guldfisk, som inte kommer ihåg att han simmat åt ena hållet.

Har ni andra förslag på hur jag ska göra för att komma ihåg saker jag gör? eller ska göra?

Kom gärna med era tips, för att jag ska kunna förbättra mitt minne.

Kram!