Mitt liv står stilla just nu

Gästblogg- 2011-07-06

Det här året, har jag inte gjort många knop. Jag är emellanåt väldigt trött och har mycket huvudvärk. Jag har inte orkat göra så mycket. Umgås sällan med vänner.  Jag har varit ute 1 gång iår och festat. Kontentan blev tyvärr att jag blev jättetrött dagen efter.

Om vi vrider tillbaka tiden, så hamnar vi på sommaren för 3-4 år sen. Den sommaren följde jag med min allra bästa tjejkompis, till stallet. Då skulle hon prova sin riddardräkt som hon skulle ha på ett ”hästrally” i Småland, några dagar efter att detta kort togs. Det var första och enda gången som jag hoppat 60-70 cm höga hinder iförd riddardräkt. Det var hur som helst, superskoj! (jag hade hjälm på mig när jag red sen!)

Ser jag cool ut på bilden? (hjälmen är rund och mitt huvud ovalformat, därav sitter den inte så bra!) Jag hade min vanliga hjälm på mig sen.

Ciao!