Minnet och drugsmartbloggen

Gästblogg- 2015-04-30

Idag har jag varit på kulturskolan igen. Där är jag varje torsdag och tar lektioner. Roligt är det.
Under dagens lektion skulle jag komma ihåg en text utantill. Det gick till viss del. När jag sjunger till vissa låtar så kommer texten på löpande band, men inte när jag ska sjunga utan musik. Visst är det märkligt?

music1

Har en annan sak att berätta också.
Jag har bloggat här på Drugsmart sedan de valde att ha gästbloggare. Kul! Det har nästan gått 5 år sedan jag skrev första inlägget. Jag har beslutat mig för att dela med mig mina inlägg från min gästblogg här på Drugsmart. De kommer att släppas i bokform. Bara de bästa inläggen kommer att finnas med.

Vilket av alla mina inlägg tycker du var intressant att läsa? Berätta gärna i en kommentar. 

manus2 - drugsmartbloggen