Minnet är bra men kort

Gästblogg- 2011-05-31

Ibland kommer jag ihåg saker som har hänt långt tillbaka… eller svaret på en fråga i en frågesport t.ex. Men ibland sviker minnet mig riktigt rejält. Det var som härom veckan (tror jag!) så bad min fostermamma mig att gå ut med 2 sop-påsar, till 2 olika ställen. Bara några minuter efter det, var jag tvungen att kolla igen, vart påsarna skulle lämnas (den ena hamnade i pannan, och den andra i soptunnan)

Det känns riktigt frustrerande när jag försöker ta instruktioner och sen glömmer av det, bara några minuter senare.  Det är så olika, olika dagar, vad det gäller minnet som sagt.

Jag kan också berätta något som hände igår. Igår ringde mamma och ville att jag skulle åka ner till henne i veckan igen för att hälsa på.

Vi har inte träffats så här mycket, sen jag var liten och bodde på barnhemmet (hemska tanke)

I nästa inlägg kan kan jag berätta om mitt besök hos mamma…

KRAAAAAM!!