Minnen från barndomen: Jag äter chokladbollar!

Gästblogg- 2011-03-16

När jag kom till mitt familjehem 17 månader gammal, så försökte mina fosterföräldrar att mata mig med både det ena och det andra. Jag åt, Bondkakor, Lutfisk (fisken var benfri och mosad) barnläkaren hade sagt att mina föräldrar skulle försöka få i mig kaffe, för att jag skulle få i mig något att dricka. Som bilden visar så finns det spår efter mitt livs första chokladboll som jag då fick smaka på. Jag ser ganska ledsen ut på bilden, vet inte om jag blev det efter att chokladbollen tagit slut. DET SMAKADE JU GOTT!! 😉

Cecilia_Drugsmart_Bilder_20.png

Här har vi en annan bild… jag åt säkert min andra chokladboll då! MUMSIGT VÄRRE! Jag ser att jag har en kaka i handen… den var kladdig den med! 😛

Det är förresten tack vare mig, som familjen införskaffade en microvågs-ugn!

Cecilia_Drugsmart_Bilder_21.png

Fler minnen från min barndom, fortsätter vi med i nästa inlägg! 😉

Kram Kram!