Mina tankar är i ett rent kaos!

Gästblogg- 2011-06-05

Jag vet knappt vart jag ska börja reda ut detta trassel av tankar. Det känns sådär explosionsartat, som det blir, när hela mitt inre fylls med ångest och oro.

Jag har också insett att jag blir allt mer lik min mamma… inte bara till utseendet, nej, utan också insidan.

Just nu består mina tankar av, min huvudvärk, jag har, flera dagar i veckan. Jag vet inte vad svaret på röntgen blev, än. Jag vet inte heller hur detta kommer lösas. Jag hoppas innerligt att det går att lösa på ett bra sätt. Jag vill kunna fungera i vardagen oavsett om problemet med huvudvärken kvarstår eller inte. Jag drabbas av ångest, när jag känner att situationen blir för svår och tung att hantera. Det är ofta så jag känner när jag inte klarar av något. Det känns inte alls bra.

Jag menar… jag har en del drömmar, som jag vill uppfylla. Jag har en hel del som jag måste jobba med, när det gäller mitt inre.

Gillar inte att det finns en ärftlighetsfaktor gällande ångesten.

Jag hoppas att det känns lite bättre, när jag skrivit detta inlägg.

//Cissi