Min hjärna har gått i strejk!

Gästblogg- 2014-04-26

Idag har jag varit hos min mamma och hälsat på. Hon ville visa mig ett spel som hon spelar – Sliding Puzzel. När jag får se vad det ‘är känner jag nästan på en gång hur hjärnan strejkar och inte vill vara med. När mamma visar hur man gör för att lösa en bana så går det snabbt och ser lätt ut. När jag försöker blir det lika mycket trassel som det tycks vara i min hjärna.

Det är i situationer som denna som jag avskyr min alkoholskada. Känner mig dålig. Blir så fruktansvärt arg och ledsen inombords. Jag vet inte hur många gånger som jag tänkt och hört att jag INTE SKA jämföra mig med andra, utan vara glad för den jag är, men jag känner mig hemsk när jag inte kan lösa en bana på rätt sätt. Att ta fram enkla lösningar på två röda sekunder, som det tycks ta för alla andra.

Ibland vill jag slänga av mig mina skador och känna på hur en frisk människa lever. Vet att det inte går.

Näe… Nu måste jag försöka sova innan jag snubblar i säng.

Kram