Min hjälp i vardagen!

Gästblogg- 2013-05-08

Hade jag inte haft smärtlindring i form av morfin, som hjälp när huvudvärken är som värst, hade jag blivit tokig. Tänk att jag har levt såhär, i lite drygt fyra år. Känns fortfarande konstigt när jag tänker på det. Jag hoppas innerligt på att få ett klart besked på den bakomliggande orsaken till den långa hemska tiden med huvudvärk. Jag längtar efter den dagen när jag kan börja leva mitt liv utan att planera antalet tabletter som ska med, vart jag än åker. 

Sen oktober förra året vet jag att min vattenskalle är orsakad av alkoholskadan. Jag har funderat så mycket genom åren, över hur det kommer sig att jag fick vattenskallen. Allt har en orsak. Det är kanske inte roligt att veta, men det ger ändå någon form av lugn i mig, för att jag vet hur det har uppstått. Lite kluvet kanske, Jag vet. 

Jag hoppas att min väntan på att bli kvitt smärtan snart är över. 

Min väg till ett friskare liv är nog rätt lång. 

Jag ger inte upp! 

THE FIGHT IS NOT OVER!