Midsommaren är till ända!

Gästblogg- 2013-06-22

Igår firade jag traditionsenligt med familjen på dagen. Vi åt en riktigt god middag hemma hos mamma Siv, med efterföljande efterrätt, bestående av jordgubbar och glass… MUMS!! Jag är vanligtvis inte mycket för glass, men igår var det gott. Jag förknippar glass med matten som lästes som barn och kyla. Vi drack läsk till maten, så det har inte varit med någon alkohol i bilden i år heller. SKÖNT! 

På kvällen var jag hemma hos pojkvännen där vi firade vidare med andra funktionsnedsatta på ett gruppboende. Riktigt mysigt faktiskt. Tycker det är roligt att träffa nya människor. Några av dom har jag träffat tidigare i olika sammanhang. 

På frågesporten med temat ”Sommar” kom mitt lag som tvåa. Inte illa, om jag får säga det själv. 😉 Vädret var inte mycket att hänga i julgranen måste jag säga. När vi skulle grilla på kvällen, stod regnet som spön i backen. Det var några tappra killar som trotsade vädergudarna och grillade allas köttbitar, som var och en fick ta med sig själva. 

Hur har eran midsommar varit? Lugn och fin hoppas jag. 

Kram på er!