Mer alkoholfria alternativ önskas

Gästblogg- 2013-02-03

Jag är ingen festprisse, som är ute var och varannan helg. Men jag har sett att det inte finns så många alternativ på krogen eller systemet att välja bland. Ni som har följt mig, vet att jag tidigare har skrivit att man kan ha minst lika roligt utan alkohol. Det blir inte roligare än vad man själv gör det. 

När jag satt och väntade under tiden som Nicklas och Nils intervjuade tjejen som var efter mig, passade jag på att läsa ett gammalt nummer av tidningen Accent. En artikel handlade då om att vissa bartenders (av de som besökts av tidningen) intw har så många alkoholfria alternativ att erbjuda. De som gjorde det här för tidningen, fick ett otrevligt bemötande från bartendern, på en av krogarna bara för att denne, ville ha en alkoholfri drink. 

Det är inte rätt, tycker jag. Vill man vara nykter, men ändå ha roligt, så tycker jag att den möjligheten ska finnas. 

Det vore roligt att kunna festa på annat än läsk och alkoholfri cider. Annars får man slå upp recept på alkoholfria drinkar på nätet, och göra dom själv. Det är ett annat alternativ. 😉 

Kram!