Mediciner och kronisk huvudvärk

Gästblogg- 2018-12-05

Att ha en kronisk sjukdom är inte roligt. Jag har en kronisk huvudvärk som innebär att jag aldrig kommer kunna bli av med den. Det var under några månader som jag klarade mig flera dagar utan mina migräntabletter. Huvudvärken blir värre vid stress och fysisk ansträngning. Jag är en soffpotatis när jag kan vila. Helgerna brukar jag ta det lite lugnare.
Jag är inte så förtjust i tanken att huvudvärken är något jag kommer tvingas leva med. Det sa en av de första kirurgerna som jag träffade 2009. Jag ville inte ta in att det faktiskt kunde vara så.  Gillar det ännu mindre för att mamma en gång har varit en missbrukare.

Sedan Oktober i år har jag fått ta smärtstillande varje dag för smärtan i nacken. Är jättestel i den. Behandlar nacken med värme, smärtstillande och massage. Jag tror alltid att jag inte har ont i olika delar av kroppen, fram till dess att någon petar på mig.
Fick övningar av sjukgymnasten att göra, men hon tyckte att jag inte skulle behöva fortsätta göra dem, utan låta nacken vila.
Jag 2018 2