Matteprat i flera timmar...

Gästblogg- 2013-08-29

Idag har jag pratat matte i flera timmar med en kompis bror,,, Vi har pratat olika sätt att räkna ut saker, och en sak som han sa som jag håller med honom i är: ”Allt blir lättare att lära sig när man har roligt än när man har tråkigt!” Det ligger mycket i det han säger. Just nu snurrar den nya informationen runt i skallen… Han har även gett mig olika tips på två program jag kan använda mig av för att lära mig matte på ett annat sätt.

Matte är ju en del som jag har svårt med, pga att delar av hjärnan skadats av alkoholen som mamma gav mig som foster.

Jag har lagt märke till en sak (som många av er säkert redan vet) –  I nians gångertabell går ena raden från 0-9 och den andra går tvärtom i svaren.

Nu ska jag hur som helst vila huvudet och förbereda morgondagen.

Kram!