Många tycker att jag ser ung ut!

Gästblogg- 2014-05-29

Senast idag fick jag höra meningen ” Då får du ha en trevlig helg med din pappa eller bror” från en vilt främmande kvinna som trodde att min sambo är min bror eller pappa.

Jag förklarar för henne att det är min sambo. Hennes kommentar till mig blir då ” Oj! Du ser verkligen ung ut!”
Borde jag tacka min alkoholskada för det?
Kanske det. Svårigheterna är att människor som tror det, har svårt att ta in att jag är vuxen. Om tre år är jag 30 år. Förvirrande? Ja!

Ibland känner jag mig som ett barn mentalt.  Ibland känner jag mig vuxen, när jag måste agera på ett vuxet sätt. Min lilla kropp förvirrar även mig många gånger. Särskilt i mötet med andra människor som är lite äldre än mig. En situation som jag tänker på är: Fotografier. När jag är med på bilder med andra (som bilden från i fredags, från minglet på Drugsmart/CAN) När jag ser mig själv så tänker jag på hur liten jag är.
Kan inte låta bli att tänka på det, den dagen då jag passerat 50 år. Kommer människor som jag möter, uttrycka samma meningar då?

 

modell ute - kopia