" Man ska dra slutsatser av sina erfarenheter... "

Gästblogg- 2011-03-09

Det var något av allt som Morgan Alling pratade om under sin föreläsning i Uddevalla. Vi hinner aldrig stanna upp och tänka ”vad lärde jag mig av det jag har gjort?” En klok man det där.

Om jag tittar tillbaka på mitt eget liv. Vad har jag lärt mig? Jag har lärt mig hur jag ska bemöta människor som är rädda eller oroliga, på ett bra sätt. Detta tack vare mitt ledarskap inom ridsporten.

Jag har också lärt mig att vara positiv och glad. jag har i tidigiare inlägg skrivit mycket om alla de negativa och fruktansvärda saker som jag bär med mig sen barndomstiden osv. Det har hänt en massa bra saker i mitt liv också. Jag har vunnit KM(Klubbmästerskapet) i Dressyr 2 år i rad. Jag har deltagit i DM. Jag har vunnit 2 deltävlingar i DM för ryttare med funktionshinder 2009. Vad lärde jag mig av det? – att jag kan komma dit jag vill, om jag bara vill. (jag har vissa begränsingar så klart)

Kram Kram!