Man måste vara frisk för att orka vara sjuk!

Gästblogg- 2011-09-25

Sen 6-7 veckor tillbaka har jag använt mig av en stegräknare dagligen för att kolla antal steg, förbrända kalorier osv. För att jag ska klara av att ta mig igenom de 3 operationerna som väntar, så är det viktigt för mig att äta bra och röra på mig. Det förbättrar mina chanser att klara operationerna.

Jag är riktigt glad för att jag varken dricker alkohol eller röker. Det känns bra att jag inte påverkats av att andra dricker eller röker… Hm! om man bortser från fostertiden vill säga… Annars kan jag inte hade haft så grova skador av alkoholen som jag har fått… men det finns en mening med det med. annars tror jag inte att jag hade suttit här nu och bloggat! 😉

Jag lovar att återkomma med mer och fler tankar och uppdateringar under nästa vecka. Inte illa, att börja min sjukhusvistelse med permission. 😉 Det blir ju så eftersom jag skrivs in och är hemma en vecka före operationen. 😉

Jag har varit iväg på skogsbingo. Fick 6 av 12 rätt. Inte så illa.

Nu ska jag iväg och mysa med familjen en stund =)

Ha det gott så länge!

Kram på er!!