Man kan ha minst lika roligt utan alkohol!

Gästblogg- 2014-12-27

Jag har varit på många fester, men utan alkohol i kroppen. Jag tycker inte att det är roligt att festa längre, med tanke på vad jag har fått se. Unga människor som blir fulla och tappar kontrollen. Det oroar mig att många tror att det blir roligare med alkohol i kroppen. Varför? Jovisst att alkoholen får en att slappna av, men allt blir vad man gör det till. Du kan lätt roa dig utan alkohol.

Nyår närmar sig sakta men säkert. Det betyder fest för många. Fest MED alkohol eller andra droger. Det får mig att må illa.
Nyår innebär också att många barn mår dåligt för att deras föräldrar dricker. Barnen blir förälder till deras föräldrar.
Så ska det inte vara. Barn ska få vara barn.

Jag ska fira in det nya året med alkoholfritt alternativ. Är så glad över att det finns.
Hur ska Du fira in 2015?