Mamma, snart träffas vi igen.

Gästblogg- 2011-05-04

Mamma gjorde mig aningen förvånad när hon ftrågade om jag ville komma och hälsa på henne nu i maj månad. Det var några år sen sist jag hörde henne säga det. Vi har bara träffats inom sjukhusets väggar, när jag har genomgått diverse operationer. Det ska bli roligt och mysigt att träffa henne igen. När jag träffar henne, så tänker jag inte alls på FAS-skadan. Nej, då är jag bara lilla Cissi. Det är ju hon som har orsakat den! Det är också tack vare mamma som det har blivit en del skriverier om mig om mitt liv.

Jag får se hur mycket jag kan lokalisera mig var jag finns när jag besöker mamma i Göteborg. Tror ni jag lyckas med det? Jag är inte helt säker. Jag tänker inte hänga läpp för det. Jag ska ta vara på tiden med mamma. Vem vet när vi ses nästa gång?