Målbilder och självförtroende

Gästblogg- 2014-10-26

Det där med att inte tro på sig själv är hemskt. Att samtidigt försöka intala sig själv att man faktiskt kan det ena eller det andra blir en utmaning, trots att kroppen säger raka motsatsen.
Varje gång som jag ska göra något så känner jag många gånger för att bara ge upp för att det inte går som jag vill. Det kan ta längre tid än planerat, eller krångla på det ena eller det andra sättet, blir jag lätt frustrerad. Känner ofta att det kommer saker i vägen, som går emot mig. Varför?

Idag har jag stekt pannkakor i stor stekpanna. Känslan av frustration ville ganska snart infinna sig. Istället för att låta denna känsla bubbla upp till ytan, försökte jag se målbilden: Att jag klarar det.
Började då säga till mig själv: ”Du fixar det, Cissi! Ge inte upp” flera gånger efter varandra.
Så här såg det ut:

pannkaka1

Lyckades att vända 2:a pannkakan utan problem.

pannkaka2