Livet med FAS

Gästblogg- 2010-12-19

 

Att leva med FAS, kan vara tungt på många sätt. Vi har ofta problem med Impulsivitet (handlar först, tänker sen). Har svårt att koncentrera sig i stökig miljö och problematik med den mattematiska förmågan. Jag kan dra några exempel från mitt egna liv.

Ex 1: Jag skulle läsa matte en kväll hemma hos mina fosterföräldrar. Min fostermamma säger: ”Du får en glass /sida du gör i matteboken” Jag fick sen 5 glassar. Kan va en orsak till att jag inte äter så mycket glass i dag.

Ex 2: Jag gick en kväll och skulle lägga bort matteboken, som jag var nära på att stoppa in i kylskåpet, där den INTE skulle vara. Jag tror att jag var någon annanstans i tankarna än i nuet.

Jag hade problem med motoriken som barn. När jag skulle försöka lära mig krypa. Jag kröp med ena benet och styrde med det andra. Det var innan jag började jaga den batteri drivna motorcykeln.

 

 flaska.jpg

Kram Kram!

Cissi