Liten i maten!

Gästblogg- 2011-03-28

Pasta tallrik.jpg

Jag har alltid varit liten i maten. På restauranger så kan man få så här STORA portioner. Vem har lust att betala för det man inte äter upp? Jag har egentligen aldrig varit stor i maten. Det var väl någon gång som min fostermamma tillagade pannkakor till middag som jag åt 8 st. pannkakor. Förr kunde jag inte ens äta en hel Big Mac på Mc Donald´s utan att magen sa i från ganska snart.

Något som skrämde mig ganska rejält var när jag låg inne näst sista gången (november 2010) för en stor operation som jag genomgick. Efter det fick jag rejäla problem att äta. Hjärnan kunde skrika: ”Nej! ät inte” medan magen skrek: ”JAG ÄR HUNGRIG!!” Jag kunde inte ens förmå mig att lyfta gaffeln för att smaka på maten som jag hade fått framdukat.

Under den veckan som jag låg i Göteborg så hade jag tappat 1 kilo i vikt. Det är ganska mycket för mig som redan har en låg vikt. Jag har ALDRIG tidigare haft så stora problem med att äta som då. Det var hemskt.

Det är en del som jag brottas med med jämna mellanrum.

Kram Kram!