Lite för mycket av det goda

Gästblogg- 2013-06-01

Igår bestämde jag och mitt hjärta oss för att gå ut och äta och delta i ett sport-quiz, tillsammans med min ena fosterbror och hans biologiska bror… Hänger ni med? 

Jag beställde in en liten portion pasta, eftersom jag är är liten i maten. Det visar sig att jag efter en stunds väntan, fortfarande var hungrig. Beställer därför in en portion till. Tyvärr var det kanske inte fullt så klokt som jag trodde att det skulle vara, Magen säger ifrån och tycker nog att det blev lite för mycket av det goda. Får lite problem med magen, men det går relativt snbbt över. De som föds med FASD kan få problem med magen och tarmarna. (Har lärt mig det på senare år!) 

Frågan är hur jag ska prioritera för att det ska bli bra? Hungern, eller den feta maten? 

Det känns som att kroppen inte vill att jag ska öka mer i vikt än såhär. Vad tror ni? 

Hur hade ni gjort i min situation? 

Igår behövde jag inte frysa, utan tyckte att det var skönt att gå i den tunna skjortan. 

Idag blir det pyssel på hemmaplan. 

Önskar er en trevlig lördag, 

Kram!