Ledig dag!

Gästblogg- 2013-03-27

Idag var planen att jag skulle haft min föreläsning på¨Medborgarskolan, som planerat, men den ställdes in i måndags pga sjukdom. Jag är inte sjuk men några av deltagarna var det. Föreläsningen kommer att flyttas fram en bit, pga att jag även har en ny operation som väntar om två veckor. 

De ska bl.a göra en fettsugning på mig, där fettet flyttas från magen till pannan, för att jämna till skarpa kanter. Jag skulle aldrig sätta upp mig inför det om inte läkaren anser att det kan behövas i någon form. Jag har ju knappt något fett på kroppen. Det lilla jag har behövs för att jag inte ska frysa… fryser gör jag ändå. 

Som tur är rör det sig om 15-20 milliliter (en matsked) 

Fettsugning är det sista jag behöver. Det var det jag trodde att jag aldrig skulle behöva genomgå heller. Får äta lite godis innan dess. 😉 Många har gett mig förslaget att äta grädde, men att äta det utan något till är inte gott. 

Hur som helst är jag ledig idag och har handlat mat med hjälp av mamma och min ena syster, så att jag slipper handla varje dag, skönt med bär hjälp ibland! 

Hade varit så skönt att ha bil och körkort, när jag vill ha hem sånt som väger mycket. Slipper då ta kål på mig. 

Kram!