Lättfrusen

Gästblogg- 2012-08-18

Igår var jag med mina fostersystrar och min ena fostersysters sambo på Liseberg. Dagen började med solsken och varmt väder. UNDERBART!
Nästan så att jag ångrade att jag tog på mig en tjock tröja. Första karusellen jag åkte var Kållerado. Ni vet de där gula båtarna. Vem tror ni fick mest vatten på sig? Jo jag… 😛 (Är expert på att blunda på kort ;))

Både byxor och tröja blev blöta. När det var varmt så gjorde det inget att jag var blöt. ”Det torkar om en stund!”

Andra turen fick vi inget vatten på oss… något måste ha hänt. Däremot krockade vi med de ”bruna sakerna i trä”. Jag flyger ur mitt säte och ner på golvet. Hann inte ta emot mig.
Varför kunde jag inte få ha bly i rumpan just då? 😉 (Nackdelen med att vara lätt)

Några timmar senare blev det kallare och jag hade inte torkat helt… började tråkigt nog att frysa. Hade jag inte gjort det, så hade jag lätt kunnat åka Kållerado en tredje gång.

Eftersom vi åt en sen middag ville jag bara ha något att dricka. Här ser ni en bild på den tjocka tröjan jag hade på mig. Den kom väl till användning på kvällen. Då ångrade jag inte att jag tog den.

Tidigare på dagen tog jag ett foto på mig där jag står vid ett par speciella tavlor. Bilderna visar bl.a hur barn med FAS kan bete sig vid matbordet och lite annat. 😉

Kram på er!