Längden spelar roll...

Gästblogg- 2011-01-17

… i många situationer i ens liv. Jag tänkte på det i går när jag åter var i butiken och skulle handla mat. Jag når till de flesta saker jag vill ha, men det finns också saker som jag inte når till, som jag får vänta med att handla tills det är någon som är med mig, som är längre än vad jag är.

Jag är inte så jättekort men inte heller så lång.

Jag var hos läkaren på Jourcentralen en kväll, då jag hade fått en allergisk reaktion av det penecillin jag åt. killen som öppnade sa:

– Tyvärr, ni får åka vidare till KSS, vi tar inte emot barn under 18. ( jag var 19 år) Pappa fick intyga att jag var över 18. efter det släppte killen in oss och gav mig medel mot reaktionen.

Ju längre man är, ju äldre ser man ut att vara.

 

Biilden ovan visar att pulkan är nästan lika lång som mig. Det skiljer inte så mycket!

 Kram Cissi!